IMAO JE SVE

PRONAĐEN LEŠ MOĆNOG BANKARA Nakon divljeg seksa s neznancem šefa Citigroupa našli prerezanog vrata u kadi

NEW YORK - Jedan od direktora moćne bankarske korporacije Citigroup, zadužen za pitanja čuvanja okoliša i upravljanja društvenim rizicima, pronađen je mrtav u kadi svog njujorškog stana.

Tijelo Shawna D. Millera otkriveno je u kupaonici luksuznog stana na Manhattanu, a na tijelu su bile vidljive porezotine na vratu. Policija je isprva slučaj okarakterizirala kao ubojstvo, ali ubrzo je postalo jasno kako je bogati i moćni biznismen digao ruku na sebe.

Nož kojim si je prerezao vrat, pronađen je u kadi ispod njegovog tijela. Policija sad traži čovjeka koji je s Millerom u ponedjeljak navečer došao u stan, a koji je kasnije otišao sam. Njegov dolazak i odlazak zabilježen je na sigurnosnim kamerama luksuzne zgrade.

Na vratima stana nema znakova provale. Millerovo tijelo pronašao je vratar tek u utorak, u tri sata popodne. Vjeruje se kako je netko od zabrinutih prijatelja, nazvao vratara i zamolio ga da provjeri što je sa Shawnom Millerom.

Vratar kaže da se osoba koja je nazvala predstavila kao 'Millerov kanadski dečko'.

Policija je objavila kako su u stanu pronađeni alkohol i droga. Također, istraga je pokazala da je Miller te večeri dogovorio seks sa strancem, putem internetske stranice backpage.com.

Citigroup, multinacionalna financijska korporacija koja je samo lani ostvarila profit od 13,67 milijardi dolara, izdala je šturo priopćenje za javnost.

'Duboko nas je ražalostila ova vijest i naše su misli u ovom trenutku sa Shawnovom obitelji.'

Miller je u Citigroupu bio zadužen za razvojnu i energetsku održivost, među ostalim i za politiku oko investiranje u rudarstvo i energetiku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 22:41