OPSLUŽIVANJE ELITE

RAJ ZA PROSTITUTKE Tijekom trajanja Cannes filmskog festivala zarade 40 tisuća dolara po večeri

 Joško Šupić / CROPIX

The Hollywood Reporter objavio je reportažu o seksualnoj subkulturi koja se odvija u francuskom gradiću Cannesu.

Radi se o prostitutkama koje tijekom trajanja filmskog festivala uspiju zaraditi i preko 40 tisuća dolara po večeri.

Policajci tvrde kako je to pravi raj za njih jer djevojke uživaju u luksuznim hotelima, na jahtama i privatnim vilama.

- Svake godine skupljaju se u Cannesu zbog onog što pariške prostitutke zovu 'najbolje plaćeni posao godine'. Tada se u Cannesu okupljaju takozvane skupe prostituke koje naplaćuju 4000 dolara po večeri, pa sve do lokalnih uličarki koje zaračunaju nešto između 50 i 75 dolara po satu, stoji u članku The Hollywood Reportera.

- Svi se radujemo festivalu, izjavila je prostitutka Daisy, koja već godinama dolazi na ovaj prestižni filmski festival.

Tijekom 10-dnevnog trajanja festivala, prema procjenama neimenovanog djelatnika jednog ekskluzivnog hotela, hotelskim sobama dnevno prođe između 100 do 200 prostitutki.

- Mogu zaraditi do 40 tisuća dolara u jednoj večeri. Arapi su najdarežljiviji. Ako im se svidite, dobro će vas platiti. Šetaju Cannesom noseći svežnjeve od 10 tisuća eura. Njima je to običan papir. Ponekad čak ni ne broje. Daju novac djevojkama bez razmišljanja, rekao je jedan od izvora za THR.

Kako stoji u članku, djevojke postaju dio sistema koji uključuje 'cure s jahte', a riječ je o 30 do 40 luksuznih jahti koje su usidrene u luci.

- Svaka jahta ima oko 10 djevojaka, najčešće je rijeć o modelima. Droge, piće i lijepe djevojke koje na kraju večeri čekaju kuverte s novcem. Tako je već više od 60 godina, dodaje izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:27