NEUOBIČAJEN PRIZOR

SNIMKA KAKVA IZ SIRIJE NE DOLAZI ČESTO Teroristi ISIS-a na koljenima, pištolji su već repetirani, ali onda se dogodilo nešto nezamislivo

Pobunjenici su natjerali ISIS-ovce da obuku narančasta odijela i kleknu
 youtube screenshot

Grupa sirijskih pobunjenika okupljeni pod imenom 'Front Levanta' objavila je neobičan video lažnog pogubljenja terorista ISIS-a u kojem su svijetu htjeli pokazati kako nisu svi u Siriji divljaci i ubojice. Cijela snimka zapravo strašno nalikuje brutalnim snimkama iz Islamske države. Pobunjenici su natjerali ISIS-ovce da obuku narančasta odijela i kleknu. Nakon toga su maskirani Sirijci repetirali pištolje i nanišanili glave devetero terorista.

I onda kad se očekivala sigurna egzekucija, dogodilo se nešto na prvi pogled nezamislivo. Pobunjenici su skinuli fantomke i pištolje spremili u futrolu. Odnekud se pojavio i čovjek u bijeloj muslimanskoj opravi koji je ISIL-ovcima poručio:

- Ovo nije naša politika, mi nismo zli!

Nakon toga je naredio da se zarobljeni teroristi vrate u zatvor.

Snimka je nazvana 'Muslimani nisu kriminalci', a objavio ju je Front Levanta koji se istovremeno bori protiv ISIS-a, ali i protiv vojske režima sirijskog predsjednika Bašara al-Asada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:53