OBOŽAVATELJICA

STRAHUJE ZA ŽIVOT 'Hrvati mi prijete smrću, kažu da trebam dobiti metak u glavu'

Fotografija djevojke čije je lice bilo obojano u boje srpske zastave Hrvatskoj je izazvala žestoke reakcije
 getty images

BEOGRAD - Srpkinja iz Australije koja se nedavno slikala s našim najpoznatijim tenisačem Goranom Ivaniševićem objavila je da joj Hrvati prijete smrću i da se boji za svoj život, javlja srpski Kurir.

Fotografija djevojke čije je lice bilo obojano u boje srpske zastave, sa četiri ‘s’ na licu je u Hrvatskoj izazvala žestoke reakcije, pogotovo s obzirom da je na glavi nosila ‘šajkaču’ i na njoj kokardu Dinarske četničke divizije, koja je u Drugom svjetskom ratu bila pod zapovjedništvom vojvode Đujića.

- Goranu Ivaniševiću nije smetalo kako sam obučena, jer da je, vjerojatno se ne bi slikao sa mnom, rekla je navijačica koja želi ostati anonimna.

- Nažalost, sad sam potresena i u velikom strahu! Na raznim portalima, na sajtu Jutarnjeg lista, govore mi da trebam dobiti metak u glavu. Ništa tu nije bilo zlonamjerno, i da mi sada netko želi smrt, to je previše.

Za Kurir je otkrila i kako je samo htjela autogram, te da je fotografiranje došlo spontano.

- Razgovarali smo na srpsko-hrvatskom jeziku, to nije bio nikakav problem. Fotografirali su nas, a Goran me pitao navijam li za Noleta, i hoće li on pobijediti. Uputila sam mu kompliment i rekla da lijepo izgleda, a on mi je na kraju razgovora poželio lijep i ugodan dan. Pozdravio me sa ‘bog,’ a ja sam mu odgovorila ‘ćao.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 21:01