POTRESNA ISPOVJEST

VIDEO: Stephanie Knight ima 21 godinu i umire od raka, ovo je njena posljednja želja: 'Znam da se neću udati, ali voljela bih isprobati vjenčanicu'

 Screenshot/YouTube

Mlada Stephanie Knight sa 17 godina oboljela je od teškog oblika raka . Prije nekoliko mjeseci ostala je bez noge, a liječnici su joj rekli kako joj ne mogu spasiti život, ali joj ga lijekovima i medicinskom skrbi mogu produljiti. Ona je, pak, odlučila sastaviti listu želja te je sa svijetom podijelila što bi još htjela učiniti u to malo preostalog vremena.

'Stephanie je prekrasna osoba. Mislim da bi njoj više značilo da mi imamo lijepa sjećanja na nju nego da se sama provede', ispričala je njena 31-godišnja sestra Rachel Cross.

Stephanie je 2009. dijagnosticiran tumor veličine teniske loptice na stražnjem dijelu zdjelice. Nakon toga je prošla brojne kemoterapije, no rak se stalno vraćao. Prošle godine u listopadu odstranili su joj desnu nogu i dio zdjelice, no tumor se ipak vratio.

'Htjela bi izlaziti i zabavljati se. To sam propustila, a na kraju dana ja sam samo obična tinejdžerca. Sanjam i o vjenčanju. Znam da se nikada neću udati, ali htjela bi isprobati vjenčanicu i osjećati se kao princeza makar na jedan dan', rekla je Stephanie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:08