BITKA ZA ŠEFA SDP-A

BANDIĆ MU DAO PODRŠKU, A BERNARDIĆ TVRDI: 'Protiv mene se vodi prljava kampanja'

Novine pišu da su gradonačelnik Bandić i Bernardić sklopili pakt, te da će se Bandić, ako Bernardić pobijedi na SDP-ovim izborima u Zagrebu, pokušati vratiti u SDP i "pokazati Milanoviću kako se vodi socijaldemokracija"
 Nenad Dugi/CROPIX

ZAGREB - Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić danas je prljavom kampanjom nazvao medijska nagađanja o razlozima podrške koju mu je dao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, uoči predstojećih unutarstranačkih izbora na kojima se Bernardić ponovno kandidirao za predsjednika te najveće SDP-ove gradske organizacije.

" Protiv mene je nažalost krenula prljava kampanja ", odgovorio je Bernardić novinarima, upitan za komentar medijskih napisa po kojima je navodno Bandić poručio predsjednicima gradskih četvrti iz redova SDP-a da glasaju za Bernardića.

Uvjeren u podršku članova zagrebačkog SDP-a na predstojećim unutarstranačkim izborima, Bernardić je istaknuo da je "u cijeloj ovoj situaciji važno zadržati ljudsko dostojanstvo i pričati pozitivno".

Na obilježavanju humanitarne akcije "Dan ružičaste vrpce" podršku Bernardiću danas je ponovno istaknuo i ministar zdravlja Rajko Ostojić.

"Bernardić će za 15-ak dana biti predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a, a za četiri godine i gradonačelnik Zagreba", poručio je Ostojić.

Novine pišu da su gradonačelnik Bandić i Bernardić sklopili pakt, te da će se Bandić, ako Bernardić pobijedi na SDP-ovim izborima u Zagrebu, pokušati vratiti u SDP i "pokazati Milanoviću kako se vodi socijaldemokracija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:06