BRIGA GA ZA DRUGE

SUSJEDI: OVO JE NAJGORI VOZAČ U ZAGREBU Vlasnik Mercedesa svaki dan zauzme pola ulice

Ovakvim parkiranjem razmetljivi vozač radi najmanje dva prekršaja, smeta pješacima i na zebri i na pločniku, za što bi trebao platiti 1000 kuna kazne
 Snimila čitateljica

Neodgovorni i bahati vozač parkirao je svoj automobil nased pješačkog prijelaza na križanju Nove Vesi s jednom od manjih ulica.

Dugački Mercedes zauzeo je gotovo cijelu zebru, prednji dio ugazio je na pločnik, a stražni desni kotač opasno se približio mjestu za invalide.

Tako je “specijalac” uspio jednim potezom prekršiti najmanje dva prometna propisa. Kazna za zaustavljanje na pješačkom prijelazu iznosi od 400 do 700 kuna, a da ga je s te zebre odvukla pauk-služba, platio bi i trošak premještanja koji iznosi 500 kuna.

S obzirom da je ometao normalan prolazak pješaka na nogostupu, i za to bi trebao biti kažnjen kaznom od najmanje 300 kuna. Kad bi imao dovoljno novca da kaznu plati na licu mjesta, prošao bi upola jeftinije.

Ovo nije prvi put da je razmetljivi vozač viđen na tom mjestu. Kako pričaju očevici koji žive u blizini, isti se Mercedes na tome mjestu parkira redovito, skoro svakodnevno, u isto vrijeme - oko 19.30 navečer.

- Na povratku, valjda s posla, uvijek stane na to mjesto, blokira cestu, navrati u Konzum, pa u kladionicu, a onda se mrtav-hladan vrati u auto i odveze svojim putem - prepričavaju susjedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 06:41