Jednostavno je!

Evo kako sigurno očistiti nadgrobni spomenik i izbjeći oštećenje!

Kriva sredstva za čišćenje nadgrobnih spomenika i razne druge kemikalije mogu oštetiti površinu nadgrobnog spomenika. Pročitajte kako što jednostavnije i sigurnije očistiti nadgrobni spomenik.

Približava nam se blagdan Svih svetih kada tradicionalno obilazimo grobove voljenih pa samim time i uređujemo i čistimo nadgrobne spomenike. Često se prilikom čišćenja nadgrobnih spomenika koriste kriva sredstva koja uzrokuju oštećenje nadgrobne ploče i spomenika.

Za brzo i lako čišćenje nadgrobnog spomenika od raznih nečistoća, potrebni su vam:

- krpa ili četka
- kanta vode
- HG čistač nadgrobnih spomenika

Postupak čišćenja nadgrobnom spomenika:

- sredstvo nanijeti na nečistoću s udaljenosti od oko 5cm
- ostaviti 15-20 minuta da djeluje
- ostatke nečistoće odstraniti krpom ili četkom
- isprati s puno vode

HG čistač nadgrobnih spomenika

HG čistač nadgrobnih spomenika u raspršivaču lako i temeljito otklanja naslage, nečistoću i tragove nastale vremenskim ili drugim utjecajima. Koristi se za čišćenje mramora i ostalih vrsta prirodnih kamena.

HG čistač nadgrobnih spomenika u raspršivaču možete pronaći po akcijskih cijenama u većim trgovačkim centrima i specijaliziranim prodavaonicama boja i lakova. Popis možete pronaći na poveznici.

Ekskluzivni distributer HG profesionalnih sredstva za čišćenje u Hrvatskoj je tvrtka Texo trgovina. Više informacija i novosti o TEXO proizvodima možeš pronaći na službenoj stranici TEXO i FB stranici TEXO Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:16