NOVI OUTLANDER

2021 Mitsubishi Outlander: Najprodavaniji plug-in hibridni SUV u Europi doživio potpuni redizajn

Mitsubishi Outlander najprodavaniji je plug-in hibridni SUV u Europi već godinama

Mitsubishi Outlander najprodavaniji je plug-in hibridni SUV u Europi već godinama, ali prošlo ljeto Mitsubishi je objavio kako će zamrznuti predstavljanje novih modela u Europi zbog smanjenja troškova, što bi značio da jedino ako se u Mitsubishiju predomisle ostat ćemo bez novog Outlandera.

image
Foto: Mitsubishi

Novi Outlander je prvi automobil koji je predstavljen nakon što je Nissan Renault preuzeo Japanskog proizvođača i dolazi na istoj platformi kao i Nissan Qashqai, a jedina razlika je u tome što Outlander dolazi sa sedam sjedala. Outlander će za Američko tržište doći s 2,5-litrenim benzinskim motorom, ali plug-in verzije će sigurno biti naknadno predstavljene.

image
Foto: Mitsubishi

Outlander dolazi s pogonom na sve kotače koji je izveden iz sustava koji Mitsubishi koristi u Rallyju. Unutrašnjost je znatno osvježena i sada je u rangu konkurencije s Bose sustavom zvučnika, velikim ekranom na dodir, head-up display sustavom i kožnim sjedalima. Nadamo se kako Mitsubishijeva odluka nije konačna i da će novi Outlander biti dostupan u Europi, ako ništa onda u hibridnoj plug-in varijanti.

image
Foto: Mitsubishi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 23:38