POVRATAK OTPISANOG

264 kilograma teška Suzuki Hayabusa ima konja kao Renault Clio R.S. - čak 190

Elektronički ograničena maksimalna brzina postavljena je na 300 km/h, a za nju je zaslužan 4-cilindrični motor obujma 1,340 ccm

Suzuki je predstavio redizajnirani model Hayabuse za 2021. godinu. Redizajn se može pohvaliti poboljšanom aerodinamikom, oštrijim linijama i novim izgledom retrovizora. Osim toga Hayabusa ima LED prednja svjetla postavljena između kutnih usisa za zrak, nova LED stražnja svjetla i kromirane auspuhe.

image
Foto: Suzuki

Za što sigurniju i ugodniju vožnju Suzuki se pobrinuo s dodatkom novih sustava asistencije vozaču, pa je tako redizajnirana Hayabusa dobila ABS sustav koji je osjetljiv na kut nagiba motocikla, pomoć pri kretanju na uzbrdici, sustav za sprječavanje proklizavanja, kontrolu kočenja motora, launch control i kontrola načina vožnje s tri različite postavke.

image
Foto: Suzuki

Ostale veće promjene uključuju novi podokvir šasije s kojim se uštedilo na masi, veći prednji diskovi i novi ovjes. Elektronički ograničena maksimalna brzina postavljena je na 300 km/h, a za nju je zaslužan četiri-cilindrični motor obujma 1,340 kubičnih centimetara.

image
Foto: Suzuki

Spomenuti motor razvija 190 KS i 150 Nm momenta i usklađen je s Euro 5 normom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:32