BORBA ZA PUNJAČ

‘Ako neću ja, onda neće nitko‘: Vlasnik Tesle ostao bez struje pa legao na cestu i blokirao punjač

Bizarna situacija trajala je 15-tak minuta, čovjek jednostavno nije htio ustati s ceste
 TikTok/Gruber motor company/screenshot

Na društvenim mrežama pojavio se video nesretnog vozača električnog automobila koji je par metara prije punjača ostao bez struje.

Nakon toga, frustrirani vozač je legao na cestu, odnosno na parking mjesto predviđeno za punjenje automobila i blokirao druge vozače u namjeri da napune svoja vozila.

@grubermotorcompany We don’t see this often, but luckily someone from our team was able to assist! #tesla #help #grubermotors #ev #electric #car #az #driver #teslamodel3 ♬ original sound - Gruber Motor Company

Na snimci se vidi kako vlasnik Tesle leži na tlu u prostoru za punjenje, a nakon 15 minuta provedenih na asfaltu, situaciju je riješio jedan prolaznik koji mu je pomogao odgurati automobil do punjača.

U moru negativnih komentara koji prozivaju vozača zbog opasnog poteza, jedan je povukao paralelu i napisao da ovakve scene nikada nećete vidjeti na običnim benzinskim postajama.

No, činjenica je da točenje goriva na benzinskoj postaji traje otprilike jednu minutu, a punjenje električnog automobila može potrajati i više od sat vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:59