PRERADA ZA HRABRE

Ako ste mislili da je Dončićev Urus previše modificiran, pogledajte ovaj Lambo NBA zvijezde!

Prerađivačka kuća Urus je nakon ugradnje bodykita ‘obukla‘ u fluorescentno žutu foliju, a Lamborghinijev bik ‘obojan‘ je u crvenu boju
Lamborghini Urus
 Instagram Screenshot

Lamborghini Urus etablirao se kao najprodavaniji model iz Sant'Agate, a voze ga i mnogi poznati. Kim Kardashian ima više primjeraka, Justin Bieber ima jednog, a sada se i NBA igrač LaMelo Ball pridružio klubu.

Čini se kako je igraču Charlotte Hornetsa četverogodišnji ugovor od 35 milijuna dolara bio dovoljan da svoj Urus pošalje u Champion Motoring u Los Angelesu na temeljit tretman. Konačni rezultat podijelio je mišljenja, no ovom Urusu se jedno mora priznati – daje izjavu.

Champion Motoring Urusu je dao bodykit 1016 Industriesa, koji uključuje drugačiji poklopac motora i proširene lukove prednjih kotača. Modifikacije se nastavljaju s bočne strane s novim pragovima i proširenim blatobranima stražnjih kotača. Straga je dodan spojler na krovu, spojler na prtljažniku, novi branik i izraženiji difuzor.

Izgleda kako to nije bilo dosta, jer je prerađivačka kuća Urus 'obukla' u fluorescentno žutu foliju, a Lamborghinijev bik 'obojan' je u crvenu boju. Čak su i naplatci dobili malo fluorescentne 'ljubavi'.

Što se tiče performansa, ostaje nepoznato jesu li brojke porasle, no čak i da nisu, 4,0-litreni V8 s parom turbopunjača koji stvara 650 KS i 850 Nm okretnog momenta sasvim je dosta za svaku prigodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:05