PLES POD MASKAMA

AMERIKANAC PRETVORIO STRIPTIZ KLUB U DRIVE-THRU! Kroz šator s dva podija s egzotičnim plesačicama u vrijeme pandemije prolaze automobili s gostima

 
 Lucky Devil Facebook

Nema toga što Amerikanci neće "izumiti" kako bi ponudili uslugu prema zahtjevima tržišta. Osim što su zemlja koja je izmislila fast food, dostavu hrane ili drive in kina i prehranu, sada je vlasnik jednog striptiz kluba u Portlandu (Oregonu), osim što je uveo dostavu hrane iz kluba umjesto večere u klubu, uveo i drive-thru striptiz šou!

Novi koncept vlasnik kluba Lucky Devil reklamira kao "Food 2 Go-Go" spektakl.

Klub Lucky Devil na jugoistoku Portlanda zatvoren je otkako je guvernerka Kate Brown zabranila velika javna okupljanja širom zemlje i naredila barovima i restoranima zatvaranje zbog pandemije korona virusa.

Kao što je to slučaj u mnogim drugim državama kako bi tom mjerom usporili širenje virusa COVID-19, guvernerka je dopustila prodaju hrane ispred lokala te dostavu.

Odlučan da zadrži barem neki izgled svog poslovanja,, vlasnik Lucky Devila Shon Boulden kompletno je prenamijenio biznis s hranom iz klupskog tipa večere u dostavu, jasno, s odsustvom najveće atrakcije kluba - plesa skromno odjevenih plesačica uz ispijanje pića na šanku i za stolovima oko podija.

Lucky Devil Facebook

Boulden je u intervjuu za Reuters izjavio da je u očaju na Twitteru napisao kako će klub angažirati svoje plesačice da isporučuju hranu.

Napisao je to u šali, međutim tweet je brzo postao viralan - "Odjednom mi se u glavi upalila žaruljica i pomislilo sam - mislim da bismo to trebali učiniti ", prepričao je Boulden.

U roku od nekoliko tjedana, Lucky Devil je bio u funkciji s dvije nove mogućnosti za zabave za odrasle - vožnja kroz plesni podij uz narudžbe i isporuke hrane od strane plesačica. Naravno, u pratnji izbacivača kako bi proveli ispravno društveno distanciranje.

Klub tako naplaćuje dodatnih 30 dolara za svaku opciju, a cijene hrane su ostale iste.

"Reakcija je bila sjajna", rekao je Boulden.

Novi Drive-thru kroz pozornicu s plesačicama je na društvenim mrežama promoviran hashtagom "Food 2 Go-Go", a posebno vikendom imaju stali prolaz automobila kroz veliki šator gdje se nalaze dvije pozornice s plesačicama s lijeva i desna.

Lucky Devil

Uz glasnu glazbu i nagrade za posjetioce u vidu maski za lice i rola toaletnog papira koje dugačkim štapovima posjetiocima uručuju plesačice, neki dolaze i iz daleka, poput grupe djevojaka koje su vozile čak 280 kilometara iz gradića južno od Seattlea kako bi pogledale predstavu.

Boulden je rekao da klub ostvaruje samo šestinu svog pred-pandemijskog prihoda, a većina zaposlenika zarađuje protuvrijednost minimalne plaće.

Lucky Devil

Plesačica koja se identificira kao Elle Stranger rekla je da u poslu radi već 11 godina i da zarađuje plesom uživo iako joj posao već godinama kvari internet no kaže, uživo je ipak uživo.

"Sada mi nedostaje ples na "štangi" u klubu, međutim veseli me sudjelovati u ovakvim novotarijama kako bi nahranili i zabavili ljude u ovim zaista mračnim, nesigurnim vremenima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:38