JAKO LOŠA IDEJA

AMERIKANAC ZATRAŽIO REGISTARSKE PLOČICE COV1D19! Državni ured mu je izdao probne i razmatra hoće li mu to dopustiti s obzirom na osjetljivost sadržaja

 
 Long Shot Performance

U Sjedinjenim Državama u većini država na registarske pločice možete upisati bilo što sve dok to nije uvredljivo.

Nađe se tako humorističnih natpisa, kao i kontroverznih, a takve su i registarske pločice vlasnika jednog Forda Mustanga iz Ohija koji je odabrao kombinaciju brojki i slova COV1D19.

Više je to nego jasna aluzija na korona virus koji je ove godine zahvatio čovječanstvo, službenog naziva COVID-19. Priču o vlasniku kojeg su kontaktirali donosi ekipa s portala carscoops.com, a mladić iz Ohija Brandon C. im je u razgovoru objasnio kako je došao na ideju.

Long Shot Performance

Naime, prije dvije godine je nabavio Ford Mustang iz 1986. godine i odmah krenuo u projekt slaganja jurilice sa snažnim motorom za koju je smislio naziv - Virus.

Nedavno je sjedio s prijateljem u baru i diskutirao korona virus kad mu je sinula ideja za registracije za njegov projekt Mustang Virus.

Idućeg dana se uputio u ureda za motorna vozila Ohio koji izdaje registarske pločice gdje mu je bilo rečeno kako je COV1D19 kombinacija dostupna i dobio privremene. Međutim, premda su mu u uredu izdali "probe" COV1D19, rekli su mu kako će pločice dobiti tek nakon razmatranja od strane više državne instance s obzirom na osjetljivost sadržaja.

Long Shot Performance

Svojom idejom i ovim fotografijama privukao je veliku pažnju na Facebook stranici njegove mehaničarske radionice Long Shot Performance.

Brandon C. se nada kako će mu država odobriti COV1D19, a pravo za to daje mu nedavni slučaj iz Kentuckyja gdje je čovjek tužio državu jer su mu u uredu za motorna vozila odbili "IM GOD" i kad je sud odredio da su mu zbog toga dužni isplatiti 150.000 dolara odštete.

Brandon C. je rekao i da suosjeća sa svima pogođenima korona virusom jer je na ideju došao dok virus još nije bio globalna prijetnja...

Long Shot Performance

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:35