AUTO MOTOR SHOW

Auto-moto spektakl u zagrebačkoj Areni od 17. do 19. rujna

Biti će to i prilika da svi zastupnici auto proizvođača pokažu što će se voziti na hrvatskim cestama, nešto kao zamjena za Zagreb Auto Show

U prostoriji press centra velebne Arene održana je presica uoči auto-moto događaja koji će se od 17. do 19. rujna održati u Zagrebu. To je prvi ovakav događaj u metropoli, a organizator je talijanska udruga za promicanje prometne kulture Arcobaleno. Podršku su dobili od Grada Zagreba i MUP-a. Ovakva manifestacija okuplja relevantne institucije u cestovnom prometu, prometnu policiju i ministarstva, udruge i udruženja...

Zanimljivo je da akcija objedinjuje više komponenti, od edukativne, zabavne, ekonomske i drugih. Biti će to i prilika da svi zastupnici auto proizvođača pokažu što će se voziti na hrvatskim cestama, nešto kao zamjena za Zagreb Auto Show koji se ipak nije održao u travnju ove godine. Prigodu će pohvalno iskoristiti MUP. U edukativne svrhe naravno. Brza vožnja, alkohol i droge, nešto je na što se nikad ne može dovoljno upozoriti.

Uz brojne druge sadržaje koji će biti na platou, i u samoj Areni, poruka prometne policije sigurno će lakše stići do građana. Tona opreme, 50 ljudi i 1000 pređenih kilometara, brojke govore o ozbiljnosti projekta i želji da se ovakvo nešto ustali i postane tradicija u Hrvatskoj. Iz Acrobalena su ponosni na činjenicu da na njihovim događajima publika ima kontakt sa događanjima. Ferrariji, razne tunirane jurilice biti će građanima praktično na dohvat ruke.

Posebno veseli dolazak Giancarla Fisichelle, poznatog F1 vozača. Bivšeg F1 vozača točnije. Fisico je promotor i gost Auto motor Showa Zagreb koji je zagrebačkoj publici obećao poseban spektakl. Presici je nazočio i Milan Bandić. Šaljiv kao i uvijek.

- Grad će puno više dobiti nego izgubiti. To su suvišna pitanja. Prvi put će nešto ovako biti organizirano u Zagrebu, to vam je kao prva ljubav - odgovorio je na pitanje o troškovima te dodao: - Ispričavam se unaprijed građanima za buku, ali uvjeren sam da će stanovnici Laništa prvi pohrliti na Show.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:51