PRVE SLIKE KRUŽE INSTAGRAMOM

BEZ M PAKETA I OSTALIH DODATAKA: Ovako izgleda osnovni BMW Serije 4!

 germanalphacars Instagram

Prošli tjedan sve su oči bile uperene u BMW i njihovu novu Seriju 4 koja je izazvala lavinu komentara i različitih mišljenja vezanih uz dizajn, što se i očekivalo. Predmet rasprava su naravno masivni bubrezi na prednjem dijelu koji su nakon koncepta dospjeli i na serijsko izdanje koje u prodaju kreće u listopadu. A na prošlotjednoj premijeri očekivano je prikazan model koji predstavlja trenutni vrh ponude (barem dok ne dođe M4 kojeg ćemo ipak još morati pričekati), model M440i sa rednim šestakom - Twin-turbo benzincem od 374 KS.

Očekivano, prepun M dodataka izgleda stvarno impresivno, a u BMW-u su odlučili odmah pokazati sve adute pa su tako objavili i slike izvedbe sa opcijskim M Performance dijelovima.

BMW

Naravno, takve izvedbe izgledaju najbolje, ali u prometu ćete ipak češće sresti neke "normalnije" modele sa srednjim razinama opreme. A kako novi BMW Serije izgleda u "baznoj" izvedbi otkrivaju slike koje su počele širiti Instagramom na kojima je nekoliko modela, od kojih niti jedan nema M paket, a crna izvedba pritom je u potpunosti "bazna" te osim nedostatka M paketa nema niti niskoprofilne gume, već prilično "mesnate" gume. Na slikama se vidi i razlika između krom i "black" paketa, odnosno opcije da kromirane dijelove, uključujući obrub masivnih bubrega, kupac zamijeni sjajno crnim elementima. Pogledajte slike:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2022 21:58