PRISTUPAČan LUKSUZ

Bitno jeftiniji od novih: Top 5 luksuznih rabljenih auta starih do pet godina

Ovi modeli nude izuzetnu sjajnu vrijednost za novac zadovoljavajući širok spektar očekivanja vozača

Kupvina automobila, ilustracija

 -/Ingram/Profimedia

Tržište rabljenih luksuznih automobila mlađih od pet godina nudi bogat izbor s vrhunskim performansama po znatno povoljnijim cijenama u usporedbi s novim modelima. U nastavku, predstavit ćemo vam nekoliko alternativa koje, prema našem mišljenju, nude izuzetnu vrijednost za novac, zadovoljavajući širok spektar očekivanja vozača.

image

BMW serije 5 (ilustrativna fotografija)

BMW

BMW Serije 5

Na vrhu našeg popisa je BMW Serije 5, rabljeni luksuzni automobil mlađi od 5 godina koji pruža vrhunsku udobnost na dugim putovanjima uz zadržavanje dinamičnosti. Modeli poput verzije 530d, opremljeni turbo dizel motorom od 265 KS, dostupni su po cijeni od oko 30.000 eura. Prostran, tehnološki napredan, siguran i snažan - BMW Serije 5 pruža sve što biste očekivali od vrhunskog automobila.

image

Audi A5 Sportback (ilustrativna fotografija)

Audi

Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback se ističe kvalitetnim interijerom i elegantnim dizajnom. Pruža ugodno iskustvo vožnje s dinamikom prilagođenoj vožnji zavojima, čineći ga idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Rabljeni modeli, poput 50 TDI s 286 KS, mogu se pronaći za otprilike 28.000 eura, pružajući visoku vrijednost za ljubitelje udobnosti i performansi.

image

Mercedes C-klasa (ilustrativna fotografija)

Mercedes

Mercedes C Klasa

S visokom razinom tehnologije, učinkovitim motorima i dizajnom koji privlači pažnju, Mercedes C Klasa predstavlja vrhunski izbor. Dizelska hibridna varijanta s više od 300 KS snage dostupna je za oko 30.000 eura, pružajući spoj udobnosti i performansi.

image

BMW X5 (ilustrativna fotografija)

BMW

BMW X5

BMW X5, veliki SUV koji zadovoljava visoke standarde u svim aspektima, nudi sofisticiranost, performanse i prostornost. Rabljeni modeli s nekoliko godina iza sebe, dostupni za otprilike 35.000 eura, ako su dizeli, ne razbacuju se gorivom. Unatoč već prijeđenim kilometrima, X5 ostaje profinjen i tehnološki napredan.

image

Audi Q5 (ilustrativna fotografija)

Audi

Audi Q5

Audi Q5, poput A5 Sportbacka, zadržava svoju atraktivnost unatoč nekoliko godina starosti. Kvalitetan interijer, prostornost te ekonomični turbodizelski motori čine ga privlačnim izborom. Modeli s gotovo 300 KS snage dostupni su za nešto više od 37.000 eura, čineći ga konkurentnim unutar segmenta.

Pružajući kombinaciju zabave za vozača i praktičnosti za svakodnevnu upotrebu, ovi luksuzni automobili predstavljaju izuzetnu vrijednost na tržištu rabljenih vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:59