SKUPE DOPLATE

Bugatti Chiron stoji 25 milijuna kn, a ovo je i popis dodataka u vrijednost dva Ferrarija Roma!

Naime, osnovna cijena Chirona iznosi 3,4 milijuna eura (25,3 milijuna kuna), što vam je otprilike dovoljno za kupnju vlastitog otoka

Cijena dodatnih opcija na Chironu

Svaki Bugatti je vrijedan milijune kuna, iako dolazi uz onu vrstu performansi i luksuza koju biste očekivali uz takvu cijenu. Ipak, bili smo šokirani kada smo vidjeli koliko dodatne opcije na Chironu mogu podići cijenu.

image

Bugatti Chiron

Bugatti

Naime, osnovna cijena Chirona iznosi 3,4 milijuna eura (25,3 milijuna kuna), što vam je otprilike dovoljno za kupnju vlastitog privatnog otoka i unajmljivanje osoblja za brigu o njemu. Nakon dodavanja raznih opcija, cijena je skočila na 3,8 milijuna eura (28,5 milijuna kuna). Pa pogledajmo na račun da vidimo što je to točno vrijedno tri milijuna kuna ili dva Ferrarija Roma...

image

Cijena dodatnih opcija na Chironu

Web Screenshot

Najskuplja opcija je vanjska boja Blue Royal Carbon, koja sama košta 196.000 eura (1,5 milijuna kuna). Boja ipak nije jedina posebna opcija, jer Sky View iznosi nevjerojatnih 54.600 eura (411.432 kune). Riječ je o dvije ploče, po jednoj iznad svakog putnika, koje im omogućuju da vide iznad sebe. 'Paneli su izrađeni od novorazvijene laminirane strukture s tankim staklom i četiri međusloja, a opcija nudi dodatnih 2,7 centimetara prostora za glavu'.

image

Bugatti Chiron

Bugatti

Najjeftinija opcija na Chironu su specijalne kapice kotača koje Bugatti naziva EB Logo – Nocturne i cijeni ih 1100 eura (8300 kuna). Ako se pitate po čemu su posebniji od vaših poklopaca kotača – jer na njima piše EB, i taj EB je obojen u crno. To ih čini vrjednijima od prosječnog bengalskog tigrića na crnom tržištu. Ali opet, to je Bugatti, na kojem su čak i poklopci kotača posebni, a cijene su u skladu s tim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 06:46