PREUZEO GA NAGON

Burna noć: Prvo se napio, zatim ukrao Ferrari iz autosalona i oštetio još četiri egzotika

Pijani muškarac udario je u četiri druga vozila dok je pokušavao izaći iz salona s ukradenim superautomobilom

Ferrari, Salt Lake City, Utah

 Google Maps Screenshot

Jedan 29-godišnjak iz američkog Utaha dobio je ludu ideju da ukrade Ferrari iz autosalona u, kako je opisao, "nagonskom činu" nakon što je cijeli dan pio. Pijani muškarac je pritom teško oštetio druga vozila i prostorije trgovca, a kasnije ga je policija uhitila.

Incident se dogodio u nedjelju navečer u Ferrariju iz Salt Lake Cityja u Utahu. Osumnjičenik je navodno provalio tako što je kamenom razbio vanjsko staklo. Zatim je pronašao automobil svojih snova i primijetio da su ključevi na središnjoj konzoli.

image

Ferrari, Salt Lake City, Utah

Google Maps Screenshot

Prema izjavi o rezervaciji, pijani vozač udario je u četiri druga vozila, unutrašnje staklo i vrata u pokušaju da izveze superautomobil iz salona. Šteta na vozilima procjenjuje se na 100 tisuća dolara, iako nas ne bi iznenadilo da je račun za popravak bio i veći ovisno o modelima koji su u to vrijeme bili parkirani u prostorijama.

Policija nije spomenula određeni model Ferrarija koji je muškarac vozio, ali je tvrdila da košta oko 600 tisuća dolara. Ova nas procjena navodi da vjerujemo da je to bio SF90 Stradale ili Spider, budući da su ostali članovi Ferrarijeve linije nešto jeftiniji u SAD-u.

image

Ferrari SF90 Stradale

Ferrari

KSL javlja da su policajci uhitili osumnjičenika u nedjelju navečer u blizini I-215 dok se udaljavao od ukradenog Ferrarija. Sada se suočava s tri točke optužnice za oštećenje imovine, krađu i provalu. Sljedeći put kad ode piti, možda dvaput razmisli prije nego što postupi prema svojim ludim idejama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:56