C3 AIRCROSS REDIZAJN

C3 Aircross redizajn: C3 Aircross dolazi sa osvježenim izgledom i novom tehnologijom

C3 Aircross dolazi sa novim izgledom, novim infotainmentom i osvježenim tovarnim prostorom

Praktični i kompaktni crossover ove godine dolazi redizajniran. C3 Aircrossu će ovo biti prvi redizajn nakon što je predstavljen, pa će tako glavni konkurent Nissanovom Jukeu i Opelovom Crosslandu dobiti novi izgled, više prostora i novi infotainment sustav.

image
Foto: Citroen

Promjene u dizaju najviše se primjećuju s prednje strane gdje se naviše ističe veći usis zraka i prednji branik oštrijeg izgleda. Podijeljena prednja svjetla koja se ističu na C3 Aircrossu ostaju nepromjenjena, ali se donja svijela mijenjaju iz okruglog oblika, kod starog modela, u više pravokutni oblik kod novog.

image
Foto: Citroen

Promjene na ostatku automobila se ne ističu toliko, ali jedna od važnijih novosti je da se paleta dostupnih boja proširila za dodatnih sedam nijansi. Unutrašnjost na prvi pogled ostaje ista, ali Citroen je dodao nekoliko novih opcija za izgled unutrašnjosti, kao i nova sjedala Advanced Comfort koja osiguravaju udobniju vožnju.

image
Foto: Citroen

S boljim paketima opreme dolazi i 9.inčni zaslon na dodir s navigacijom kao i bolje povezivanje s mobilnim uređajima putem Apple CarPlay-a i Android Auta. Centralna konzola dolazi s više mjesta za pohranu, može joj se pristupiti kako s prednjih sjedala tako i sa stražnje klupe.

image
Foto: Citroen

Osim toga novi C3 Aircross dolazi sa već ugrađenim asistencijama vozaču poput prepoznavanja prometnih znakova i automatskog kočenja u slučaju opasnosti od sudara. Pogonski sklop ostaje nepromijenjen s ponudom kako bezninskih tako i dizelskih motora, dok je električna verzija izostala.

image
Foto: Citroen
image
Foto: Citroen
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:27