VRIJEDI LI TOLIKO?

Cijene im lete u nebo: pogledajte za koliko se prodaje serijska Supra Mk4!

I dok neki tvrde da je cifra suludo visoka, drugi smatraju da je zbog očuvanosti i činjenice kako nema dorada opravdana
Toyota Supra
 eBay

Znamo da u današnje vrijeme elektrifikacije i sve većeg broja novih modela, kultni stari primjerci koji su pritom u odličnom stanju drže svoje cijene, a ponekad su iste čak i suludo visoke. Među njima je i Toyota Supra četvrte generacija koja zauzima posebno mjesto u srcima ljubitelja marke.

image
Toyota Supra
eBay

Pritom je velika većina spomenutih Supri Mk4 tunirana i dorađena na različite načine, čime se cijena najčešće smanjuje. Ipak, primjerci u tzv. "stock", odnosno originalnoj serijskoj izvedbi itekako su cijenjeni. Jedan takav upravo je osvanuo ne ni više ni manje nego eBay-u.

image
Toyota Supra
eBay

Vlasnik iz Kalifornije pritom za nju traži iznimno visoku cifru - čak 175.000 dolara! Pritom ističe kako je riječ o jednom od rijetkih primjerak bez ikakvih modifikacija koji je od 1994. godine kada je proizveden do sada napravio tek 10.400 milja.

image
Toyota Supra
eBay

Nadalje, novog vlasnika čeka automobil na kojem je odrađen servis i na kojem se nalaze nove gume (zamijenjene zbog starosti, a ne istrošenosti). Tu je i originalna servisna knjižica, a kao jedna od glavnih pogodnosti ističe se ručni mjenjač koji je puno poželjniji od stare automatike.

image
Toyota Supra
eBay

Slike potvrđuju da je automobil u odličnom stanju, no ostaje vidjeti hoće li vlasnik uspjeti inkasirati čak 175 tisuća dolara za svoju Supru...

image
Toyota Supra
eBay
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 06:45