JE LI PRETJERAO?

Čini se da se sprema zima s puno snijega: Ovaj Chevrolet Camaro bio bi odlična ralica!

Za početak, tu su izrazito prošireni lukovi prednjih i stražnjih kotača koji sežu daleko izvan rubova kotača
Chevrolet Camaro
 Reddit Screenshot

Chevrolet Camaro više se neće prodavati u nekadašnjim brojkama, ali moramo mu priznati da je odličan sportski automobil. Također, vrlo je popularan model za tuning, posebno u Sjedinjenim Državama, no možda je vlasnik ovog primjerka ipak malo pretjerao sa svojim modifikacijama.

Ova fotografija objavljena je u 'Shitty_Car_Mods' grupi na Redditu, nakon što ga je netko 'uhvatio' u Sjevernoj Americi. Završen je u crvenoj nijansi, ali vlasnik je odlučio 'začiniti' stvari i obojiti poklopac motora i krov u crno. Međutim, nešto drugo je skrenulo pažnju slučajnom prolazniku.

image
Chevrolet Camaro
Reddit Screenshot

Za početak, tu su izrazito prošireni lukovi prednjih i stražnjih kotača koji sežu daleko izvan rubova kotača. Možda stvar ne bi izgledala toliko loše da su kotači popunili ove lukove, ali rub gume ne dolazi ni blizu njihovog kraja.

Međutim, i na ovo ćemo 'zažmiriti', no ono što nas zaista sve tjera da stavimo dlan na lice je bizaran prednji razdjelnik, koji svojim dimenzijama više liči na 'ralicu' za čišćenje snijega.

Čak je i osoba koja je izvorno objavila fotografiju to primijetila, i skloni smo se složiti. I šećer na kraju, tu je masivno stražnje krilo koje je očito sve samo ne suptilno. Osim što su modifikacije bez dvojbe neukusne, tu je i pitanje njihove sigurnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 00:34