AKCIJE

Citroën: 'Dani bez PDV-a u servisima' te komercijalna operacija 'Dodatna oprema'

Također je u tijeku i komercijalna operacija 'Dodatna oprema' u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na dodatnu opremu Citroën

Citroën organizira komercijalnu operaciju 'Dani bez PDV-a u servisima Citroën' koja nudi kupcima, vlasnicima vozila starijih od 5 godina popust na originalne rezervne dijelove, ulje Total i radne sate uz besplatnu provjeru vozila u 22 točke.

Komercijalna operacija traje do 30. studenog 2010. godine, a u ponudi su i druge operacije u tijeku kao što su 20 % popusta na zimske gume Michelin i 15 % popusta na zimske gume Kleber i BF Goodrich. Također je u tijeku i komercijalna operacija 'Dodatna oprema' u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na dodatnu opremu Citroën.

Komercijalna operacija 'Dani bez PDV-a u servisima Citroën' odnose se na vozila starija od 5 godina, te na originalne dijelove Citroën, ulje Total i rad potreban za zamjenu istih. Tijekom trajanja operacije, krajnji kupci koriste popust u visini PDV-a, te ostvaruju pravo na besplatnu vizualnu provjeru vozila kroz 22 točke kontrole.

Svi kupci, korisnici usluga u servisima, ostvaruju također i sljedeće prednosti: originalni rezervni dijelovi Citroën savršeno odgovaraju njihovom vozilu, originalni rezervni dijelovi Citroën imaju garanciju 1 godinu, djelatnici ovlaštenih servisa redovito su obučavani kako bi pružili najkvalitetniju uslugu, ovlašteni servisi Citroën raspolažu specijalnim alatima neophodnim za održavanje i popravke vozila Citroën.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:16