PREMIJERA

Citroën C4 Picasso Visiospace: Redizajnirani kompaktni monovolumen na Zagreb Auto Weeku

Redizajnirani Citroën C4 Picasso Visiospace u ponudi je s 3 razine opremljenosti: Attraction, Seduction i Exclusive, s dva benzinska motora te četiri dizelska motora

Citroën će posjetiteljima Zagreb Auto Weeka premijerno predstaviti redizajnirani kompaktni monovolumen Citroën C4 Picasso Visiospace koji na hrvatsko tržište dolazi u studenom 2010. godine.

Posjetitelji će također imati priliku upoznati Citroën DS3, koji se ponosi svojim dizajnerskim rješenjima, te bestseler Citroën C3 koji nudi novo automobilsko iskustvo s vjetrobranskim staklom Zénith. Citroën Savska, pružit će posjetiteljima detaljne informacije o brojnim proizvodima i uslugama CITROËN kao i mogućnost testnih vožnji atraktivnih i popularnih modela Citroën C3, DS3, C5 i putnički Berlingo. Spektakularna automobilska izložba Zagreb Auto Week 2010. održat će se od 06. do 14. studenog u centru Westgate Shopping City.

Redizajnirani Citroën C4 Picasso Visiospace u ponudi je s 3 razine opremljenosti: Attraction, Seduction i Exclusive, s dva benzinska motora VTi 120 i THP 155 te četiri dizelska motora HDi 110, HDi 138, HDi 150 i HDi 160. Bogato opremljen već od prve razine opremljenosti Attraction, pruža iznimnu osvijetljenost zahvaljujući velikom panoramskom vjetrobranskom staklu, a na prednjem i stražnjem dijelu vozila dobio je novi logotip Marke i novi svjetlosni potpis s LED svjetlima, vidljiv danju kao i noću.

Citroën DS3 ponosi se svojim dizajnerskim rješenjima: radikalan i zavodljiv stil postaje ekskluzivan zahvaljujući bogatoj lepezi ponuđenih mogućnosti za personalizaciju, kao i dinamičnom ponašanju na cesti, te sretnom objedinjavanju učinkovitosti i bezbrižnosti, dok ga inteligentni koncept čini polivalentnim i ugodnim za boravak u svim situacijama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:25