NOVITET

CITROËN WILD RUBIS Budući DS premium SUV

Koncept Wild Rubis danas se otkriva javnosti ususret Salona automobila u Šangaju (VIDEO)

Nakon modela DS3, DS4, DS5 i koncepta Numero 9, koncept Wild Rubis nagovješćuje budući serijski model DS linije. S jedinstvenim i prepoznatljivim stilom, koji se uz profinjenost i iznimnu završnu obradu odlikuje i maštovitošću te emotivnošću, koncept Wild Rubis predstavlja SUV DS linije.

Ova zanimljiva i privlačna interpretacija SUV-a nenametljivo spaja snagu i profinjenost, a izražava bunt, neukrotivost, ali i težnja za perfekcijom i profinjenošću. Osmišljen za hibridnu tehnologiju plug-in, koncept Wild Rubis diči se tehnološkim inovacijama koje će se otkriti u Šangaju, prigodom njegova izlaganja na salonu.

Dugačka 4,7 m, široka 1,95 m i visoka 1,59 m, posljednja kreacija Marke raspolaže izvanrednim međuosovinskim razmakom od 2,9 m. Velikodušne dimenzije osiguravaju osjećaj moći i snage, a odgovaraju i stvarnim potrebama kupaca za performansama i polivalentnošću modela visoke klase.

Izgled je jedinstven: prednja se maska stapa sa svjetlima sa svjetlećim diodama. Ova jedinstvena svjetla, načinjena od triju pomičnih svjetlosnih modula, okružena su pomičnim pokazivačima smjera na donjem dijelu i osebujnim svjetlosnim potpisom na krajevima. Straga se prvi put mogu vidjeti svjetla ugrađena u odižuća vrata. Razrađeno do najsitnijih detalja, koncept Wild Rubis na najljepši mogući način utjelovljuje nasljeđe DS iz 1955. godine i profinjenost DS linije. Kada postane serijski model Wild Rubis suparnike će pronaći u modelima poput BMW-a X1 i Audija Q3.

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:59