ODGODA SHOWA

CLARKSON I EKIPA PRIMORANI ODGODITI NOVE EPIZODE THE GRAND TOURA: Zbog epidemije koronavirusa ne mogu putovati na željene destinacije i snimati!

 
 Getty Images

Koronavirus je razlog otkazivanja velikoj broja događanja. Ljubitelji automobila već su ostali razočarani nakon otkazivanja salona automobila u Ženevi, no sada je jasno kako je to bila u potpunosti razumna odluka s obzirom na trenutno stanje u Italiji, Švicarskoj i ostalim velikim europskim državama.

A među onima koji su primorani otkazati zakazana događanja je i ekipa iz „The Grand Toura” – odnosno poznati trojak Clarkson, Hammond i May.

Vjerujemo kako znate da su nove sezone vezane uz neprestana putovanja, odnosno specijale – svaka epizoda je zamišljena kao „Special” iz određene države, najčešće egzotične.

Jeremy Clarkson je na svom Twitteru objavio kako će nova, 5. sezona biti odgođena kao rezultat epidemije koronavirusa. S obzirom na zabranu putovanja i značajne restrikcije, jasno je kako putovanje s cijelim timom iznimno teško i odgoda se čini sasvim logičnom.

Osim „The Grand Toura”, koronavirus je razlog odgode početka MotoGP sezone, dok će se F1 u Bahrainu voziti bez publike...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:10