SREĆA U NESREĆI

Čudom preživjeli stravičan sudar: Zgnječio ih kamion u Corvetti, a oni samo odšetali iz olupine

I vozač i suvozač C7 Chevy Corvette prošli su bez ozljeda opasnih po život nakon teške nesreće

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Razlike u veličini i težini između različitih vozila mogu biti recept za katastrofu tijekom nesreća. Srećom, u ovoj nesreći u kojoj su sudjelovali kamion i C7 Chevrolet Corvette nije bilo ozbiljnih ozljeda. To je još šokantnije s obzirom na fotografije scene na kojima se vidi kako kamion leži na vrhu plavog sportskog auta.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

Pojedinosti o tome što je točno dovelo do nesreće nema puno. Sudar se dogodio 5. listopada ujutro na sjevernoj strani ceste I-49 u Desoto Parishu, u Louisiani (USA).

Čini se da slike s mjesta događaja pokazuju da je veliki kamion prešao preko sredine Corvette s vozačeve strane prije nego što je u potpunosti ostao na poklopcu motora i putničkom prostoru.

Sama prikolica se prevrnula i sadržaj se prosuo i po kolniku i po prometnici. Lokalni vozač u blizini mjesta događaja kad se nesreća dogodila očito je stao i ostao okolo kako bi dokumentirao situaciju i pomogao. Poslali su komentar i fotografije koje ovdje vidite šerifovom odjelu župe Desoto.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

“Bio sam jedan od prvih osoba koji su se jutros zaustavili u nesreći na I49. Samo sam htio pohvaliti prvog zamjenika šerifa na licu mjesta. Nisam siguran kako se zove, ali njegovo zapovijedanje i kontrola nad scenom nisu bili samo impresivni, već je uskočio s radnom ekipom i pomogao kad je počelo čišćenje. Samo sam htio pohvaliti i zahvaliti se šerifovom uredu, kao i državnoj policiji na dobro obavljenom poslu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:32