AKTUALNO

Dani tehničke ispravnosti od 21. do 26. studenog: U svim stanicama u zemlji besplatna provjera

Prvih 10.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobrana

Tehnički pregled, ilustracija

 Ivan Lacković

Pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, povodom Dana tehničke ispravnosti vozila, CVH, MUP, HAK i stanice za redovni tehnički pregled vozila pozivaju vozače na besplatnu provjeru vozila u svim stanicama za tehnički pregled u zemlji.

image

Dani tehničke ispravnosti

Akcija traje od danas, 21. do 26 studenog s naglaskom na edukaciju vozača o stanju njihovog vozila, sigurnost i prevenciju kroz besplatnu provjeru tehničke ispravnosti vozila.

Svrha ove akcije je provjera tehničke ispravnosti i ekoloških svojstava vozila u kojoj mogu saznati više o trenutnom stanju potpuno besplatno i bez ikakvih sankcija, a prvih 10.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji, na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila.

image

Tehnički pregled, ilustracija

Ivan Lacković

Pozivaju se svi vozači da iskoriste ovu priliku za besplatnu provjeru ispravnosti svojeg automobila i dođu na Dane tehničke ispravnosti vozila.

Svi znamo da sa starenjem vozila ono postaje manje pouzdano. Zato je važno da usmjeravamo pažnju na redovito servisiranje i održavanje vozila jer uz vozača i cestu, ispravno vozilo ključan je čimbenik cestovne sigurnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:37