VIDEO

David protiv Golijata: Neoprezni vozač Twinga udario u Ferrari 488 Pistu!

Srećom (u nesreći), vozač 488 Piste nije se kretao prebrzo, stoga je nesreća bila malih razmjera i nije dovela do većih ozljeda
Ferrari 488 Pista
 Ferrari

Ponekad ste jednostavno krivi i odmah ste spremni suočiti se s posljedicama. Izgleda da se tako osjećao vozač Renaulta Twinga koji je u krivi trenutak izašao na talijansku cestu, udarivši u Ferrarija 488 Pistu koji se nalazio odmah iza ugla.

image
Ferrari 488 Pista
Ferrari

Iako ove 'kikseve' na cesti objavljujemo kako bismo se uglavnom dobro nasmijali genijalcima u njihovim superautomobilima, zaista je teško pronaći bilo kakvu pogrešku vozača Piste. Brzina kojom se Ferrari kretao ostaje nepoznata, no zaista se ne čini da je išao prebrzo. Izgleda da je vozač Renaulta Twinga kriv, koji nije uspio obratiti onaj minimum pažnje na cesti koji je potreban da ne udariš u crveni Ferrari.

Srećom (u nesreći), vozač 488 Piste nije se kretao prebrzo, stoga je nesreća bila malih razmjera i nije dovela do većih ozljeda, iako su oba automobila pretrpjela snažan udarac i Ferrarijev zračni jastuk je navodno aktiviran.

Za one koji žele znati više, 488 Pistu pokreće dvostruko turbopunjeni 3,9-litreni V8 koji proizvodi 720 KS (530 kW) pri 8000 o/min i 770 Nm okretnog momenta pri 3000 o/min. S druge strane, Renault Twingo prve generacije koristi 1,2-litreni redni četverocilindraš koji proizvodi 76 KS (56 kW).

image
Renault Twingo 1.2 16V
Renault

Motor1 navodi kako je Ferrari ranije sudjelovalo na 'Ferrari Tribute to 1000 Miglia', koji se odvio krajem prošlog tjedna. Cijeli incident uhvaćen je videokamerom, a sve se može sažeti u dubokom udisaju snimatelja koji je prvi primijetio neizbježnost sudara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:04