OTIŠLE NA KUPANJE

Devetogodišnjakinja i četverogodišnjakinja ukrale obiteljski automobil i udarile u kamion!

Da im nakon 15-ak kilometara put nije spriječio stojeći kamion, djevojčice bi nastavile voziti do Kalifornije
Fotografije nakon nesreće
 KUTV

Generalno se savjetuje da pričekate do svoje punoljetnosti prije nego što sjednete za volan, no to se svakako ne događa uvijek. 2014. godine desetogodišnji dječak je roditeljima ukrao automobil kako bi s još mlađom sestrom posjetio baku i djeda, a prije 2019. osmogodišnjak je ukrao obiteljski Golf i jurio Autobahnom 140 na sat.

Sličan slučaj dogodio se nedavno u West Jordanu, u Utahu, kad su devetgodišnja djevojčica i njezina četverogodišnja sestra uzeli obiteljski automobil dok su im roditelji spavali s namjerom odlaska do kalifornijske plaže, kako bi se 'kupale u oceanu s dupinima'.

image
Fotografije nakon nesreće
KUTV

Policija West Valleya je na Twitteru objavila kako su djevojčice uzele ključeve sedme generacije Chevroleta Malibu dok su njihovi roditelji spavali. 'Potom su krenule prema odredištu, a nakon samo 15-ak kilometara prolazeći raskrižje zabile su se u masivni kamion. Iako je limuzina ozbiljno oštećena, djevojke su prošle neozlijeđene.

Prije nego što su udarile u kamion, prednjim krajem su udarile u bočnu stranu drugog vozila, negdje nakon 5 sati ujutro. Sva sreća, jedina dobra odluka koju su dvije sestre donijele je što su oboje bile vezane sigurnosnim pojasom, zbog čega su vjerojatno izbjegle teže ozljede.

Da im put nakon 15-ak kilometara nije spriječio stojeći kamion, djevojčice bi nastavile voziti do Kalifornije, do koje bi im trebalo otprilike pola dana – što je zastrašujuća pomisao. Roditelji su izjavili kako su ključevi automobila bili obješeni na mjestu koje sestrama nije trebalo biti dostupno.

image
Fotografije nakon nesreće
KUTV

Ipak, izgleda da je u pitanju bio svojevrstan plan koji je djevojčicama uspio, barem što se tiče napuštanja kuće u 3 sata ujutro. Nakon zastrašujućeg događaja koji je mogao završiti puno gore, roditelji su izrazili želju da 'zadrže svoju privatnost'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 10:40