SUTRA UŽIVO IZ WOLFSBURGA

DIJELI NAS TOČNO 24 SATA OD SVJETSKE PREMIJERE POTPUNO NOVOG VOLKSWAGEN GOLFA 8! Sutra od 18:30 na našem portalu pratite predstavljanje uživo!

 

Za razliku od svih prethodnih generacija VW Golfa, po kojem je i cijela klasa dobila kolokvijalan naziv „Golf klasa”, nova osma generacija omiljenog njemačkog kompakta stiže u bitno drugačijim okolnostima na tržištu automobila.

Modela na struju sve je više, mobilnost će vrlo brzo izgledati bitno drugačije, pa je pred inženjerima koji su radili na osmoj generaciji Golfa. ili Golfa našeg vremena, bio veliki izazov.

Autodesk VRED Design 2016 SP1

Napose i zbog činjenice da s traka VW-a već stiže, ove jeseni na salonu u Frankfurtu predstavljen novi I.D 3, potpuno električni kompaktni model s kojim njemački proizvođač ulazi u novu eru.

No, za Golfa uvijek ima mjesta. Mora biti. Sedma generacija je tržištu je već punih sedam godina, pa je Osmica kao najprodavaniji model Volkswagena ujedno i najiščekivaniji.

U četvrtak, dakle za točno 24 sata u 18:30, novi će Golf 8 doživjeti svjetsku premijeru.

Dosad je procurilo tek nekoliko fotografija u javnost, kao i nekoliko službenih "teasera" prema čemu se već može razaznati kako po pitanju izgleda neće biti velike revolucije u stiliziranju, no prema službenim, te neslužbenim informacijama, sve ostalo, od platforme, digitalizacije, povezivosti, ali i elektrifikacije motora donosi revolucionarne pomake u kompaktnoj klasi.

Dakle, Nijemci sutra u Wolfsburgu spremaju spektakularnu premijeru svog najvažnijeg modela, a mi vas pozivamo da budete s nama od 18:30 te da na Facebook stranici jutarnji.hr pratite uživo događanja s najvećeg događaja za autoindustriju ove godine odakle naš novinar donosi i sve službene detalje koje ćete moći opotražiti na autoklub.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:18