TRAJU TESTIRANJA

Djeluje potpuno dovršeno: Je li Rimčev serijski hiper auto snimljen u Novalji prije premijere?

Zadarsko zaleđe i otok Pag ovih su dana test poligon desetina svjetskih auto novinara koji testiraju serijski Rimac
Rimac hiper automobil u Novalji
 Facebook visitstaranovalja

Na Facebook stranici visitstaranovalja osvanule su fotografije Rimca C_Two vrlo vjerojatno u potpuno serijskoj izvedbi za koji su u kompaniji namijenili novo ime i najavili sve detalje početkom lipnja, u kampanji s brojnim teaserima na svom Facebook profilu.

U međuvremenu, Mate Rimac je na svom Facebook profilu prije nekoliko dana objavio video s testiranja serijskog modela na pisti u Zemuniku i napisao kako "svaki dan po 2 svjetska novinara testiraju proizvodnu verziju auta kojeg smo dizajnirali, razvili i proizveli u Hrvatskoj, usprkos svemu", te najavio kako će u idućem razdoblju "10+ testova najrelevantnijih svjetskih auto-novinara izaći van idući tjedan.

"Dobili su priliku testirati Hypercar prije nego kreću isporuke na stazi i cesti i to bez naše prisutnosti. To je nešto sto se ne događa bas često. Stoga očekujemo vrlo relevantne rezultate testova" napisao je.

Automobil s fotografija za razliku od prototipa u kojem se Mate Rimac pojavio na proslavi 115 godina HAKS u Sheratonu prije točno mjesec dana, izgleda dovršeno u svakom i najmanjem detalju, a snimljen je kao izložbeni primjerak ispred jednog poznatog restorana i vinarije u Staroj Novalji.

Sudeći prema tome, stanovnici zadarskog zaleđa i otoka Paga gdje su nastavljene testne vožnje za svjetske novinare, ako su imali malo sreće, zapravo vidjeli serijski primjerak prije službene premijere. A to ne bi bilo prvi put da je odabran Pag kao kulisa, podsjetimo foto kampanju za prototipni C_Two Rimac je prije tri godine također snimio na cestama hrvatskog otoka...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:03