SPORNE FOTOGRAFIJE

Dobio kaznu zbog pojasa pa bijesan napao policiju: ‘Snimili ste gaćice moje supruge!‘

‘To je protuzakonito zadiranje u privatnost i zbog toga zahtijevam ispriku policije‘
 9News/Screenshot

Richard Arnold iz Queenslanda u Australiji kažnjen je s 1078 dolara (oko 1000 eura) nakon što je policijska kamera snimila njegovu suprugu s rukom provučenom iznad sigurnosnog pojasa.

Kada su primili obavijest o počinjenom prekršaju i vidjeli policijske fotografije, bračni par Arnold je ‘podivljao‘. U razgovoru za 9News, Richard je objasnio što ih je uznemirilo:

‘Supruga se nagnula kako bi namjestila sjenilo od sunca i provukla ruku iznad pojasa. Ona je niža rastom pa je to bio jedini način da dohvati sjenilo. Smatramo da je kazna pretjerana i potpuno nepravedna. Ako vozim automobil, ne mogu cijelo vrijeme provjeravati svoje putnike jesu li pravilno vezani sigurnosnim pojasom.

image

Richard Arnold

9News/Screenshot

Ali čak nije problem u kazni, razbjesnilo nas je ono što smo vidjeli na priloženim fotografijama.

Na njima se vidi donje rublje moje supruge!

Osim što je protuzakonito, to je čisto zadiranje u privatnost i zbog toga zahtijevam ispriku policije - odlučan je Arnold.

image
9News/Screenshot

Na njegov zahtjev odgovorio je načelnik policije Queenslanda:

‘Žao mi je zbog nastale situacije, ali sigurnosni pojas morate uvijek pravilno vezati. Što se tiče spornih fotografija, mi ih ne dijelimo okolo, šaljemo ih isključivo vlasniku vozila i nitko drugi ih ne vidi‘ - navode iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:32