eko akcija

Domaći zastupnik Toyote zasadio 3000 novih stabala: Za svaki prodani hibrid - jedno stablo

U sklopu projekta CO2MPENSATING BY PLANTING Toyota Croatia i partneri zasadili su 3000 novih sadnica

Sadnja, Barilović

 Toyota

Toyota Croatia je pokrenula projekt CO2MPENSATING BY PLANTING i zasadila 3000 novih sadnica u mjestu Perjasica u općini Barilović, kao odgovor na izazove klimatskih promjena, a pokrenuli su ga Savez izviđača Hrvatske, kreativna agencija HEARTH i Hrvatske šume.

image

Sadnja, Barilović

Toyota

U protekle dvije godine, uz podršku partnera, škola, tvrtki te domaćih i međunarodnih institucija, posađeno je više od 100.000 sadnica zahvaljujući volonterima - Šumoborcima.

Toyota Croatia zaposlenici, partneri i suradnici priključili su se Šumoborcima na jedan dan. Prije same sadnje prošli su kratku edukaciju o važnosti brige o šumama, naučili nešto više o tome što točno rade naši šumari i kako se šume održavaju, čuvaju kako bi bile što zdravije i dugovječnije.

image

Sadnja, Barilović

Toyota

Ovu akciju su podržali i Olimpijac Matija Marinić, humanitarac Marko Kos i Rally vozač Juraj Šebalj koji su proveli dan s Toyota Croatia timom i pomogli nam u sadnji na samoj lokaciji.

Toyota više od 20. godina svojim cjelokupnim poslovanjem radi na očuvanju okoliša. Razvija proizvode i usluge koji su u skladu sa zaštitom prirode i smanjenju štetnih emisija.

image

Sadnja, Barilović

Toyota

Svojom misijom i obećanjem pod nazivom „One hybrid-one tree“ Toyota se obvezala kako će za svako prodano hibridno vozilo, zasaditi jedno novo stablo. Ovaj projekt je jedan u nizu kojim to ostvaruje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:58