NAJBOLJI KUPAC

DRŽE GA NA ZLATNOM PLADNJU Kada Floyd Mayweather kupuje auto, svi stoje mirno

Samo trgovac Obi Okeke zvan Mr. Bugatti je Mayweatheru prodao 39 superautomobila

Sve za klijenta, kažu u tvrtki Towbin Motorcars iz Las Vegasa, specijalizirane za prodaju luksuznih auta. Naime, Floyd Mayweather, pobjednik u boksačkom 'meču stoljeća' protiv Filipinca Mannyja Pacquiaoja i 'težak' 400 milijuna dolara, najbolji je klijent tvrtke, koji zna doći u shopping u u bilo koje doba dana ili noći, s torbama gotovine…

Mayweather je kod njih dosad kupio točno 100 auta (!), među njima tri Bugatti Veyrona i 16 raznih Rolls-Roycea. No 'Money' Mayweather aute kupuje i u Los Angelesu u salonu egzotičnih automobila Fusion Luxury Motors.

Tamo je, naime, samo od jednog prodavača, Obija Okekea zvanog Mr. Bugatti, kupio čak 39 superautomobila!

Okeke pritom potvrđuje da mu zbog 'Moneya' nije teško ni ustati iz kreveta u tri ujutro i napraviti čudo ako treba. Jednom je tako Mayweather poželio da mu se u roku od 12 sati stvori Bugatti Veyron ispred vile u Las Vegasu. Rečeno, učinjeno!

Mr. Bugatti je uspio odmah nabaviti auto, riješio osiguranje i ostale papire, sjeo u Veyron i osobno ga odvezao u Las Vegas, a sve za samo 11 sati!

Okeke je najbogatijem sportašu tako prodao i 3,2 milijuna dolara vrijedan Ferrari Enzo, a njegovi su klijenti i Arnold Schwarzenegger, Jessica Simpson, Chris Tucker i mnogi drugi slavni i bogati. O tome koliko zaradi na svakom autu Okeke nkada ne govori, no sigurni smo da svaki puta kada proda auto zadovoljno trlja ruke...

POGLEDAJTE VIDEO:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:00