‘MUST HAVE‘ DETALJ

Đukecovi ‘mega bubrezi‘ postali pravi hit: Vlasnici ih počeli stavljati na starije BMW modele!

Šire se poput kuge: nakon BMW-a Serije 5 e60, golema rešetka s nove Serije 4 snimljena na BMW-u Serije 3 f30
BMW Prerada
 Carscoops

Nije prošlo ni tjedan dana od kad su internet "zapljusnule" fotografije BMW-a Serije 5 e60, modela iz ere kontroverznog dizajnera Chrisa Banglea iz sredine 2000-ih, s "pripasanom" replikom goleme maske hladnjaka s BMW-a Serije 4 G80, novog modela koji potpisuje naš dizajner s adresom u Münchenu Domagoj Đukec.

image
BMW Prerada
Carscoops

S obzirom na to da dizajn BMW modela Chrisa Banglea nikad nije najbolje bil "sjeo" tradicionalistima među ljubiteljima i vlasnicima BMW-a, nije iznenadilo ni njihovo čuđenje izgledu prednjeg kraja s enormno velikim "bubrezima" Serije 4 koju potpisuje Đukec.

image
BMW Prerada
Carscoops

Automobil s fotografija je odmah nazvan "Frankensteinom" zahvaljujući Bangleovim i Đukecovim dizajnerskih poteza na jednom BMW-u zajedno.

No, sada je portal Carscoops objavio fotografije koje im je poslao čitatelj koji je u jednoj garaži snimio BMW Serije 3 f30 također s "pripasanom" maskom s "bubrezima" sa Serije 4.

image
BMW Prerada
Carscoops

Sad se postavlja pitanje: je li u pitanju novi trend? Jer, dok se većina zgražala nad dizajnom Serije 4 i njenim bubrezima (i njegovog brata M3, također) neki tuneri su već počeli nuditi maske s manjim bubrezima za Seriju 4.

Međutim ispada da postoje i vozači BMW-a kojima se Đukecovi "bubrezi" sviđaju i koji ih "pošto poto" žele na svojim starijim modelima, te i da postoje radionice koje će te konverzije izvesti. Očigledno, nije se još rodio onaj koji bi svima udovoljio...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:09