SAMO NA AUTOKLUB.HR

EKSKLUZIVNO: Pratimo Gumball 3000! Pogledajte ovogodišnju rutu i automobil s kojim ćemo probati držati korak sa Gumballerima!

 
 Crospotter13/ Auto klub

Ovogodišnji Gumball 3000 svakako je jedan od najluđih dosad, i to zbog nekoliko razloga. Prvi je svakako nesvakidašnja ruta. Budući da je riječ o 20. izdanju, organizator Maximillion Cooper i njegovi suradnici odlučili su za sudionike prirediti pravi spektakl, pa će tako karavana od 150 automobila voziti od Londona do Tokija. Da, dobro ste pročitali, do Tokija! Pritom će automobili u Italiji biti ukrcani na teretne avione i prebačeni u Japan gdje ih čeka još 4 dana vožnje do cilja u Tokiju. Osim spomenute rute, na ovogodišnjem izdanju neće manjkati ni zvijezda, pa će se tako na startu naći poznati glumac David Hasselhoff, reperica Eve (supruga organizatora Gumballa), a spominje se i DJ Afrojack koji je već nastupao u prošlogodišnjim izdanjima.

A cijelu priču sa ovogodišnjeg Gumballa 3000 moći ćete pratiti na našem portalu. Naime, naš reporter Fran Kurelac pratit će ludu karavanu od Londona preko Chantillyja u Francuskoj pa sve do prijestolnice mode - Milana u Italiji i za Auto klub donositi ekskluzivne izvještaje sa svake dionice ovog cestovnog relija. S Gumballerima ćemo pokušti "držati korak" u maloj sportskoj jurilici - testnom Renaultu Cliju R.S. 18 sa 220 KS i Akrapovičevim ispušnim sustavom. Više detalja o ruti i automobilu doznajte u videu:

Dnevni izvještaji sa starta, luda vožnja sa Gumballerima i mnoštvo sadržaja čekaju vas u idućih nekoliko dana na našem portalu.

Gumball 3000

Gumball 3000

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:00