KRENULO JE!

EKSKLUZIVNO SA STARTA GUMBALLA 3000 U GRČKOJ: Pogledajte spektakularne i ultraskupe jurilice koje uskoro dolaze u Hrvatsku!

 
 Marko Ćaćić

Krenulo je! Jučer je u Grčkoj i službeno započelo 21. izdanje relija Gumball 3000. U narednih 7 dana ekscentrični milijarderi, glumci, pjevači i ostali živopisni vozači i pratnja jurcat će od Mykonosa do Ibize, a po putu će proći i kroz Hrvatsku. Što vas sve očekuje? Naravno, budući da je riječ o najskupljem, najekskluzivnijem i najpoznatijem cestovnom reliju na svijetu, rijetkih i impresivnih jurilica ne nedostaj. Naš novinar nalazi se u Grčkoj i donosi eklsuzivni izvještaj iz Soluna, pa tako u videu možete pogledati sve automobile s ovogodišnjeg relija. Popričali smo i s nekim od vozača koji se vesele vožnji kroz Hrvatsku koja je na rasporedu u utorak 6.12. Pogledajte video:

Kao što ste mogli vidjeti, egzotike ne nedostaje - Pagani Huayra, Bugatti Veyron, Aston Martin Vulcan, niz Porschea i Ferrarija, sve to moći ćete vidjeti i u Lijepoj našoj, a izvještaj sa ceste i sa svih dionica moći ćete pratiti na našem portalu budući da ćemo s Gumballerima jurcati od Soluna pa sve do Venecije i donositi dnevne izvještaje sa ceste i ciljnih ravnina!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:04