video,foto

‘Električni GTI‘: Volkswagen predstavio papreni ID.3 GTX koji raspolaže s do 326 KS!

Ono što izdvaja ID.3 GTX nije samo njegova snaga, već i sofisticirani dizajn i inženjerska umješnost

Volkswagen ID.3 GTX

 Volkswagen

Nakon puno iščekivanja, Volkswagen je danas otkrion fotografije i informacije svog najnovijeg električnog modela- sportski orijentiranog ID.3 GTX modela, koji označava dolazak dugoočekivanog "Električnog GTI-ja" na tržište. Ovaj model predstavlja vrhunski primjerak serije ID.3, a dolazi s dvije razine performansi koja dosežu do impresivnih 240 kW.

image

Volkswagen ID.3 GTX

Volkswagen

Volkswagenova nova zvijezda dolazi u standardnoj varijanti koja nudi 210 kW (286 KS) za one koji žele učinkovitost i snagu, te u ID.3 GTX Performance verziji koja stavlja na raspolaganje još impresivnijih 240 kW (326 KS), postavljajući novi standard za električne sportske automobile. Oba modela svoju snagu prenose na cestu putem stražnjeg pogona, osiguravajući vrhunske performanse.

image

Volkswagen ID.3 GTX

Volkswagen

Ono što izdvaja ID.3 GTX nije samo njegova snaga, već i sofisticirani dizajn i inženjerska umješnost. Sa svojom naprednom 79 kWh baterijom smještenom u pod vozila, nudi sportsko nisko težište i optimalnu raspodjelu težine, što jamči iznimne vozne osobine.

image

Volkswagen ID.3 GTX

Volkswagen

Vizualno, GTX verzije ističu se jedinstvenim vanjskim i unutarnjim dizajnom, nadograđenim standardnim pametima opreme i najnovijom generacijom infotainment sistema. Kai Grünitz, član uprave Volkswagenovog odjela za tehnički razvoj, ističe da je novi ID.3 GTX Performance električni ekvivalent legendarnom Golfu GTI Clubsportu, ponosno noseći titulu sportske ikone među električnim vozilima.

image

Volkswagen ID.3 GTX

Volkswagen

ID.3 GTX koristi isti efikasni pogon koji pokreće i najnovije modele ID.4 i ID.5, te potpuno novi ID.7, donoseći inovacije i u segment električnih vozila. S mogućnošću ubrzanja od 0 do 100 km/h za samo 5,6 sekundi u Performance verziji, te maksimalnom brzinom ograničenom na 200 km/h, ID.3 GTX postavlja nova mjerila u svijetu električnih automobila kompaktne klase.

image

Volkswagen ID.3 GTX

Volkswagen

Ne samo da impresionira performansama, ID.3 GTX također donosi napredak u tehnologiji i udobnosti. Novi infotainment sustav s većim zaslonom osjetljivim na dodir i poboljšanim glasovnim asistentom IDA, te "wellness" aplikacijom za poboljšanje ugode tijekom vožnje, samo su neke od značajki koje ovaj model čine posebnim.

Ukratko, Volkswagen ID.3 GTX nije samo korak naprijed u električnoj mobilnosti; on je skok u budućnost sportske vožnje, spajajući snagu, stil i inovaciju u nezaboravnom paketu koji oblikuje novo doba automobilizma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:47