NOVE BOJE

F1 sigurnosni automobil Mercedes-AMG GT R ovaj vikend na stazu izlazi sa duginim bojama kao simbol borbe za jednakost!

Mercedes F1
 Mercedes

Ovaj vikend održat će se prva utrka vrlo vjerojatne jedne od najneobičnijih sezone Formule 1. Razlog vjerujemo svi znate -koronavirus koji je promiijenio cijelu globalnu situaciju, a utjecao je naravno i na svijet Formule 1. Bolidi će sa novim bojama tako hvatati najbolja vremena na stazi u Spielbergu, a osim bolida nove boje dobio je i - sigurnosni automobil.
Dobro poznati Mercedes-AMG GT R tako će na stazu sa duginim bojama i velikim natpisom "WeRaceAsOne", odnosno utrkujemo se kao jedno.

image
Sigurnosni automobil
Mercedes-AMG

"Kada se Formula 1 ovog vikenda vrati na stazu u Austriji, iskoristit će ovu priliku za zahvaliti ljudima širom svijeta na njihovoj snazi u borbi protiv globalne pandemije COVID-a 19", objasnili su u Mercedesu. „Sport će također pokazati svoje jedinstvo u borbi protiv rasizma i svoju opredijeljenost da učini više na rješavanju nejednakosti u Formuli 1.“
image
Sigurnosni automobil
Mercedes-AMG

Tako će osim sigurnosnog automobila nove boje dobiti i Mercedesovi bolidi koji će imati crnu foliju kao znak potpore pokretu "Black lives matter".
Utrka će naravno biti održana bez gledatelja, dok će presice biti odrađene također u digitalnom obliku. Iako neće biti ljudi na tribinama, očekuju se rekordne gledanosti putem malih ekrana...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:19