LOŠ DAN NA POSLU

Foto: Ferrari Roma ostao visjeti u zraku nakon dramatičnog kvara dizala u prodajnom salonu

Vatrogasna služba objavila je vijest o padu Ferrarija na Facebooku, napisavši da im je trebalo oko četiri sata da raščisti mjesto

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

Srebrni Ferrari Roma ostao je visjeti u zraku nakon kvara na dizalu u prodajnom salonu u okrugu Palm Beach na Floridi. Srećom u nesreći, nitko nije ozlijeđen.

Vatrogasna služba okruga Palm Beach objavila je vijest o padu Ferrarija na svojoj Facebook stranici, napisavši da im je trebalo oko četiri sata da raščisti mjesto događaja. Činjenica da je iz vozila curilo gorivo kada su vatrogasci stigli na mjesto incidenta nije im olakšala.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

Zbog toga je vatrogasna postrojba morala isključiti struju u cijeloj zgradi i postaviti prijenosne cijevi, kako bi se ublažio rizik povezan s curenjem goriva. Nakon toga, hitne službe pozvale su vučnu službu da pomogne oko ovog neobičnog incidenta.

Vatrogasna postrojba izvješćuje da je za pomoć oko vađenja automobila bila potrebna upotreba novog rotacijskog razbijača, i višestrukih vitla sposobnih držati teret do 25.000 kilograma, kojeg je služba opisala kao "pravi alat za posao".

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

Nažalost, nema naznaka o tome što je točno pošlo po zlu i dovelo do ovog incidenta. Međutim, čini se da fotografije s mjesta događaja pokazuju Ferrari kako sjedi na vrhu odjeljka dizala sa smrskanim vratima, što sugerira da se možda slučajno otkotrljao u okno dizala.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

U nesreći, kao ni tijekom izvlačenja, nitko nije ozlijeđen, javljaju vatrogasci. Računovođu salona i regulatore osiguranja, međutim, možda čeka stresno razdoblje, budući da Ferrari Roma počinje od 243.360 dolara (222.000 eura), a teško je zamisliti i da je popravak dizala jeftin.

image

Screenshot incidenta

Facebook Screenshot

Romu pokreće 3,9-litreni V8 s turbom sposoban proizvesti 620 KS (456 kW) i 760 Nm okretnog momenta. Motor je povezan s osmostupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, koji pomaže automobilu ubrzati do 100 km/h za 3,4 sekunde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:32