PREDSTAVLJANJE

FOTO: Infiniti je stigao u Hrvatsku!

Zvijezde večeri nedvojbeno su bili modeli: G37 sedan, G37 coupe, G37 cabrio, EX37 i FX50 te najnoviji model FX30 diesel

Pod otvorenim vedrim nebom ispred velebne zgrade Muzeja suvremene umjetnosti, u razigranoj i snažnoj igri glazbe i svijetla, Hrvatskoj je predstavljena marka Infiniti.

Zvijezde večeri nedvojbeno su bili Infiniti modeli:G37 sedan, G37 coupe, G37 cabrio, EX37 i FX50 koji su se lagano klizeći po crvenom tepihu predstavili uzvanicima. Posebno mjestu zauzeo je najnoviji model, FX30 diesel koji je prošloga tjedna u Barceloni predstavljen hrvatskim automobilskim medijima.

Domaćin večeri, novo izabrani partner Infinitija u regiji, tvrtka Grand Auto u kojoj je Infiniti prepoznao visoko profesionalnog partnera za predstavljanje marke Infiniti, svojim je gostima ovom gala večeri najavila otvorenje Infiniti centra i početak prodaje automobila marke Infiniti na hrvatskom tržištu.

Večeri su nazočili i predstavnici Infinitija Europe, gospoda Philippe Saillard, direktor prodaje za Europu, Srednji Istok i Afriku i gospodin Juergen Schmitz, regionalni voditelj prodaje za Srednju i Istočnu Europu. Gospodin Saillard u svojem je govoru istaknuo važnost otvorenja novog Infiniti centra u Zagrebu i regiji te s neskrivenim oduševljenjem govorio o strasti kao lajtmotivu svih Infinitijevih automobila.

Generalni direktor Grand Auta, gospodin Davor Sorić, zahvalio je Infinitiju Europe na povjerenju koje nam je ukazano, a novi direktor marke Infiniti, g.Dean Torti završio je slikovito rekavši da je ova gala večer kulminacija vrlo emotivnog putovanja uvođenja ove prestižne marke na tržištu.

Među uzvanicima na ovom prestižnom događaju bio je i veleposlanik Japana u Republici Hrvatskoj, Njegova Ekselencija Yoshio Tamura sa suprugom te mnoge poznate osobe iz javnog života, sporta, estrade, politike i poslovnog svijeta.

Infiniti dolazi iz Japana...

To je proizvodna linija limuzina, coupé vozila, kabrioleta, SUV i crossover vozila koja sad dolazi na tržišta diljem svijeta i počinje s prodajom putem ovlaštene mreže Infiniti Centara ili koncesija kojima su zajednički individualni pristup i vrlo visoka razina usluge prema kupcima. Infiniti Europe je do danas otvorio 35 Centara, uključujući one u gradovima Pariz, Madrid, Barcelona, Valencija, Milano, Atena, Antwerpen, Varšava, Rim, Zurich, Roterdam, Sofija, Amsterdam, Prag, Padova i Ženeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:59