DIZAJNIRAJ SVOJU MICRU

FOTO: Nova Nissan Micra premijerno na Tjednu dizajna u Zagrebu

U prodaju na naše tržište stiže u lipnju, a posjetitelji Dizajn parka kod Laube u Zagrebu imat će priliku premijerno vidjeti i uz pomoć inovativnost sustava virtualne stvarnosti dizajnirati Micru prema vlastitim željama
 Nissan

Nova Nissan Micra koja se ističe upečatljivim dizajnom, bezbrojnim mogućnostima personalizacije, kao i naprednom tehnologijom inteligentne mobilnosti, predstavit će se zagrebačkoj publici na četvrtom izdanju Tjedna dizajna Zagreb od 9. do 14. svibnja. U Nissanu su odlučili prilikom predstavljanja posjetiteljima ponuditi nešto novo. Naime, u suradnji s HTC-om, Nissan će na svom štandu u Dizajn parku kod Laube omogućiti posjetiteljima da dizajniraju svoju Nissan Micru uz pomoć inovativnog sustava virtualne stvarnosti HTC ViveTM i aplikacije Tilt Brush by Google koja omogućuje trodimenzionalno crtanje.

Nissan

Korištenjem povezane VR kacige i dvaju kontrolera sustava HTC ViveTM, posjetitelji mogu trodimenzionalno personalizirati svoju novu Nissan Micru, koristeći čak i nezamislive materijale kao što su vatra, snijeg i zvijezde te tako iskušati najnovije tehnologije i nevjerojatno stvarnu virtualnu stvarnost. Autor najinovativnijeg dizajna nove Nissan Micre po izboru žirija kojeg čine predstavnici Nissana, HTC-a i #tdzg dobit će na dar mobitel HTC. Drugo i treće plasirani autori osvojit će vikend testnu vožnju s novom Microm.

Novi Nissanov gradski model u prodaju kod nas kreće početkom lipnja, a mi smo u Dubrovniku već sjeli za upravljač. Dojmove iz vožnje možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:22