AKTUALNO

FOTO: NOVI DIZAJN bolida Kena Blocka za Rallycross prvenstvo

Ken Block i Andreas Bakkerud u nove pobjede kreću s ultrabrzim Ford Focusom RS RX za čije oslikavanje se pobrinuo "Death Spray Custom"
 Hoonigan Racing

Hoonigan Racing je predstavio nove boje za Ford Focus RS RX kojim će se popularni Ken Block i Andreas Bakkerud natjecati u svjetskom Rallycross prvenstvu. Ford se ove godine nada još boljem rezultatu u odnosu na prethodnu sezonu kada je njihov vozač Bakkerud zauzeo treće mjesto u ukupnom poretku.

Za dizajn trkaćeg bolida za ovu sezonu pobrinuo se britanski umjetnik koji sebe naziva "Death Spray Custom". OZ naplaci lakirani su u svjetlo plavu boju, a za zaustavljanje brinu Brembo kočnice. Na službenom Youtube kanalu trkaćeg tima objavljen je video u kojem se mogu vidjeti detalji, a jedno je sigurno- Fordovi bolidi će se u ovoj kombinaciji boja svakako isticati. Treba napomenuti kako ovaj bolid uz ludu kombinaciju boja nudi još luđe performanse. Ispod poklopca se nalazi Fordov EcoBoost snage 600 KS koji omogućava ubrzanje do stotke za oko 2 sekunde. Ovaj vikend održana je prva utrka u Barceloni na kojoj je Bakkerud osvojio treće mjesto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:56