AKTUALNO

FOTO: OSVJEŽENA ŠKODA FABIA dolazi bez dizelaša u ponudi, premijeru ima u Ženevi!

 
 Škoda

Uskoro počinje Salon automobila u Ženevi, a proizvođači su polako krenuli s predstavljanjem prvih slika i specifikacija modela koje planiraju predstaviti. Škoda je tako danas objavila slike i detalje o osvježenoj Fabiji. Najviše promjena u odnosu na prethodnika uočit ćete na prednjem dijelu, gdje se ističu nova LED svjetla i veća maska. Stražnji dio nije se pretjerano mijenjao (izuzev novih LED svjetala), ali u Škodi tvrde da je interijer dorađen (iako nisu objavili slike). Tako se spominju redizajnirana instrument ploča i novi glazbeni sustav. Infotainment sustavom 'Swing' sada se upravlja putem 6,5-inčnog zaslona osjetljivog na dodir.

Škoda

Ono što je posebno zanimljivo je ponuda motora. Naime, više nema dizelaša u ponudi. Kupci će tako moći birati između 4 benzinska motora, svi 1,0-litreni snage od 60 KS do 110 KS. Najsnažnija verzija dolazit će s opcijom DSG mjenjača. Tu je i mnogo Škodinih "Simply Clever" rješenja koja olakšavaju svakodnevnu upotrebu.

Škoda

Naravno, u skladu s trendovima na tržištu, i Fabia će dolaziti s različitim sustavima sigurnosti. Više detalja, datum dolaska na tržište i cijene bit će poznati nakon Salona u Ženevi gdje je zakazana premijera za javnost.

Škoda

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 19:57