AKTUALNO

FOTO: Osvježeni crossover Nissan Juke sada kupcima nudi još više izbora, u prodaji od svibnja 2018.

 
 Nissan

Nissan je posjetiteljima u Ženevi pokazao osvježenu verziju popularnog kompaktnog crossovera Juke. Unaprijeđen je vanjski izgled i izgled unutrašnjosti tog automobila koji je javnosti predstavljen u Nissanovu izložbenom prostoru na Ženevskom salonu automobila. Poboljšanja daju suvremen novi izgled prednjem kraju Jukea. Uključuju upečatljivu novu prednju masku V-motion boje tamnog kroma, tamna kućišta svjetla i tamne pokazivače smjera na vanjskim retrovizorima. LED svjetla za maglu sad su u serijskoj opremi od paketa Acenta.

Nissan Juke MY18 Exterior Orange Perso LHD
Nissan

Tri nova dizajna 16-inčnih i 18-inčnih aluminijskih naplataka dodana su u paletu Jukea, a također su dostupni od paketa Acenta. Kupci koji žele dodati dodatni dašak profinjenosti svojem automobilu mogu umetcima u boji personalizirati naplatke na razini opreme Tekna. Program personalizacije nudi i dijelove karoserije u boji, uključujući ukrasne profile prednjeg i stražnjeg branika, bočne zaštitne letvice i kućišta retrovizora. Riječ je o opcijskoj opremi koja se nadoplaćuje na razinama opreme N-Connecta i Tekna. Dvije žarke nove boje karoserije, Vivid Blue i Chestnut Bronze, dodatno povećavaju izbor za kupce pri kupnji Jukea.

Nissan Juke sad je privlačniji i obožavateljima glazbe zahvaljujući audiosustavu BOSE Personal. Taj nagrađivani automobilski audiosustav omogućuje putnicima potpuni užitak u zvuku koji osiguravaju BOSE sustav za obradu digitalnog signala i šest vrhunskih zvučnika, uključujući dva revolucionarna zvučnika BOSE UltraNearfield™ ugrađena u vozačev naslon za glavu. Taj je sustav dostupan samo u Nissanu.

Poboljšanja u unutrašnjosti uključuju dvije nove boje za personalizaciju, Energy Orange i Power Blue. One dodatno unaprjeđuju izgled središnje konzole, ventilacijskih otvora, umetaka u vratima i presvlakama sjedala. I dalje je dostupna personalizacija unutrašnjosti detaljima sjajne crne boje. Personalizacija unutrašnjosti serijski je moguća na razinama opreme N-Connecta i Tekna. Koža kojom je presvučen upravljač višeg je razreda te je poboljšana preglednost instrumentne ploče zahvaljujući novom zaslonu s informacijama koje se prikazuju bijelim slovima na crnoj pozadini.

Nissan Juke MY18 Exterior Orange Perso LHD
Nissan

Ken Ramirez, viši potpredsjednik Odjela za prodaju i marketing, Nissan Europa, komentirao je: „Nissan Juke predvodnik je crossovera B-segmenta i danas je jedan od najpoznatijih i omiljenih modela. Ove nove značajke pružaju još veću mogućnost izbora za kupce i poboljšavaju prepoznatljiv izgled po kojem je Juke najbolje poznat.” Nissan Juke prvi je crossover B-segmenta te je dostupan u četiri razine opreme (Visia, Acenta, N-Connecta i Tekna). Svaki Nissan Juke opremljen je klima-uređajem, električno podesivim vanjskim retrovizorima, prednjim i stražnjim električno pokretanim prozorima, CD audio sustavom s 3,5-mm priključkom i LED serijskim dnevnim svjetlima. Najraskošnija razina opreme, Tekna između ostalog ima upozorenje na nenamjernu promjenu traka, upozorenje na vozilo u mrtvom kutu, inteligentni Around View Monitor, kožnata grijana prednja sjedala te audiosustav BOSE Personal. Brojni dijelovi serijske opreme iz razina N-Connecta i Tekna dostupni su u nižim razinama opreme opcijski uz nadoplatu. Osvježeni Nissan Juke bit će u prodaji diljem Europe od svibnja 2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:33