LOVAC NA POGLEDE

FOTO: OVO JE NOVI DS3 CROSSBACK koji će se za kupce boriti modernim i šik nastupom!

 
 DS Automobiles

Ovo je novi DS3 Crossback! Francuska marka DS Automobiles predstavila je svoj novi crossover koji će pod svjetlima reflektora zasjati na nadolazećem salonu automobila u Parizu. Na prvim službenim fotografijama se vidi kako su Francuzi odlučili u svom stilu "igrati" na otkačen dizajn, a pritom su se vodili trendovima na tržištu na kojem je sve više kupaca ludo za crossoverima.

Foto: DS Automobiles

DS3 Crossback tako će se na tržištu boriti s modelima poput Nissana Jukea, Toyote CH-R i Minija Countrymana. Što se tiče samog dizajna, na prednjem dijelu ističe se masivna kromirana maska s mnoštvom detalja, svjetla neobičnog oblika u LED tehnologiji i okomita dnevna svjetla također u LED tehnologiji. Možda i najzanimljiviji (i neobičniji) dio automobila je bočna strana. Vrata imaju neobičan oblik s udubljenjima, a zbog specifičnog B-nosača vrata najviše su "nastradali" prozori za putnike straga. Na stražnjem dijelu LED svjetla su povezana kromiranom lajsnom, a dozu agresivnosti daju dvostruki nastavci ispušnog sustava.

Unutrašnjost izgleda moderno i hladno. Ispred vozača se nalazi digitalni kokpit i veliki head-up zaslon, dok se u središnjem dijelu ističu prekidači i otvori ventilacije u obliku dijamanata. U ponudi će biti i električna verzija koja ima naziv "E-Tense" koja će prema glasinama brojiti 115 KS uz domet od 450 kilometara. Naravno, nudit će se i PureTech bnenzinski (100 KS, 130 KS i 155 KS) te dizelaši od 100 KS i 130 KS. Tu je i DS Drive Assist sustav pomoći u vožnji koji između ostalog uključuje i automatsko kočenje u slučaju opasnosti. DS3 Crossback svojim hrabrim i zaigranim dizajnom poglede će mamiti za manje od mjesec dana na salonu u Parizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. studeni 2023 11:49