AKTUALNO

FOTO: POKAZANA NOVA HONDA CR-V koja za europsko tržište dolazi sa 1,5-litrenim benzincem i 2,0-litrenom hibridnom verzijom

 
 Honda

Trebalo je neko vrijeme da nova Honda CR-V dođe u Europu, a sada ćemo u Ženevi imati prilike vidjeti europsku verziju koja će uskoro biti dostupna u domaćim salonima. Najveće promjene odnose se na unutrašnjost. Novi CR-V tako dolazi s opcijom 7 sjedala, a japanski proizvođač ističe kako će posebno profitirati putnici na stražnjim klupama koji će imati poprilično mjesta za noge. U skladu s trendovima, analogni instrumenti zamijenjeni su digitalnim kokpitom.

Foto: Honda

Tako se u interijeru ističu dva 7-inčna zaslona. Kupci u Europi moći će birati između 1,5-litrenog turbobenzinca koji dolazi sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili opcijskim CVT mjenjačem i 2,0-litrenog hibrida koji za pogon koristi kombinaciju benzinskog motora i dva elektromotora. Europsku premijeru će imati na salonu u Ženevi, a prve isporuke 1,5-litrene benzinske verzije za europske kupce kreću na jesen, dok će se oni koji žele hibrid morati strpjeti do početka 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:12