AKTUALNO

FOTO: PROCURILA PRVA FOTOGRAFIJA BMW-a M4! Još agresivniji dizajn prednjeg kraja značajka je coupea koji će s Competition paketom isporučivati 503 KS

 
 Reddit

Samo nekoliko dana nakon službene premijere novog BMW-a Serije 4 Coupe, na internetu se upravo pojavila tajno snimljena fotografija najsnažnijeg M4 modela.

Nije poznato gdje je fotografija snimljena (vjerojatno u nekom od BMW M pogona), a osvanula je na Redditu korisnika 'solkee' i to u Gunmetal sivoj boji.

Kao i kod standardne Serije 4 najupečatljiviji detalj prednjeg dijela automobila su, naravno veliki "bubrezi" s tom razlikom da mrežica maske hladnjaka sada ima pojednostavljene horizontalne letvice (Serija 4 ima složeniji 3D dizajn istih).

Reddit

Od ostalih razlika, može se razaznati drugačiji dizajn usisnika za zrak na braniku koji su izvedeni još aerodinamičnije te dva dosad nekorištena aerodinamična udubljenja na poklopcu motora koja se protežu od maske hladnjaka sve do vjetrobrana.

Što se tiče pogona, poznato je kako će novi BMW M4 imati S58 3,0-litreni twin-turbo redni "šestak" poput modela X3 M i X4 M.

Stroj će standardno isporučivati 473 KS ili 503 KS u specifikaciji "Competition".

Novost će biti sustav pogona na sve kotače kao i kod većih modela M5 i M8 s opcijom vožnje samo s uključenom stražnjom osovinom.

Usto, standardni će biti 8-stupanjski automatski mjenjač, premda se najavljuju i varijante s ručnim mjenjačem. Kako bilo, neće proći puno vremena do predstavljanja "top gun" izvedbe Serije 4 Coupe s magičnom oznakom M....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:40