TRENUTAK NEPAŽNJE

FOTO: PROCURILE FOTOGRAFIJE ZVIJEZDE ŽENEVE Porsche 911 Turbo S od 641 KS tajno je snimljen u skladištu

 
 Instagram screenshot

Porsche 911 Turbo S trebao bi biti predstavljen na ovogodišnjem salonu automobila u Ženevi, ali već dva tjedna prije predstavljanja iscurile su fotografije novog modela.

Riječ je o vrlo važnom automobilu za njemačkog proizvođača jer će to biti najbrži 911 dok ne uslijede modeli GT3 i GT2 RS.

Fotografije crvenog Porschea na Instagram je objavio korisnik @porscheexclusivemanufaktur, a u objavi tvrdi da prednji odbojnik nalikuje spoju modela 991 Turbo i 992 Carrere S s paketom Sport Design.

Na stražnjem dijelu Turbo S-a vidljiv je mali fiksni spojler, kao što je bilo vidljivo i na fotografijama koje su već jednom procurile. Iako veliki aluminijski naplatci nisu još bili viđeni ni na jednom Porscheu, autor fotografija navodi da će biti dio paketa opreme Exclusive Series koji će ići samo uz 992 Turbo S.

Još uvijek nisu objavljene detaljne specifikacije novog modela, ali pretpostavlja se da će ga pokretati 3,8-litreni 'šestak' sa 641 konjskom snagom i 800 Nm okretnoga momenta što je za 42 'konja' više od prethodne generacije. Autor fotografija također navodi da će novi Turbo imati 8-brzinski mjenjač PDK.

Detaljni podaci o ubrzanju i maksimalnoj brzini još uvijek nisu poznati, ali vjerujemo da bi mogao vrlo dobro konkurirati mnogim superautomobilima. Koliko su podaci istiniti provjerit ćemo na predstavljanju automobila u Ženevi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:36